Neden Doğal Deodorant Kullanmalıyız?

Neden Doğal Deodorant Kullanmalıyız?

Günümüzde sağlıklı yaşam farkındalığının artmasıyla kişisel bakım ürünlerimizi de sağlıklı olanlardan seçmeye dikkat etmeye başladık. Peki kişisel bakımımızda her gün kullandığımız deodorantların sağlıklı olup olmadığını hiç düşündünüz mü?

 

Şimdiye kadar alışılmış deodorantlar antiperspirantlar yani ter önleyiciler olarak bilinmektedir. Kötü koku ile mücadele eden antiperspirantlar aslında terlemeyi önleyici alüminyum, paraben gibi içeriklere sahiptir. Ve bu içeriklerin gözeneklerimizi tıkayarak toksinleri atamadığımız ve sağlığımızı tehdit ettiği son zamanlarda en büyük tartışma konularındandır.

 

Peki terleme ve ter kokusu ile sağlıklı olarak nasıl mücadele edebiliriz?

 

Aslında, olması gereken en doğal şey terlemektir. Gözenekleri tıkayarak, terlemeyi önlemek yerine terlemeye izin vermeliyiz. Burada önemli olan terlemeyi önlemek değil, kötü kokuya neden olan bakterileri nötralize etmektir.

 

Doğal deodorantlar, gözenekleri tıkamadan kötü koku ile mücadele ederken, cildinizi de beslemeye yardımcı olur.

 

Herbushy Herbal doğal deodorantı gözenekleri tıkamadan, ter kokusuna neden olan bakterilerin oluşumunu önleyici aktiflerle %100 doğal ve vegan olarak formüle edilmiştir. Ter kokusunu önlerken aynı zamanda nemi emmeyi ve cildinizi tahriş etmek yerine bakım sağlamayı da amaçlar. Kullanımı kolaydır. Krem şeklindeki formu ile duş sonrası kuru cildinize bir miktar alınarak sürülür. Etkisi gün içindeki aktifliğinize bağlı olarak 12-24 saat arasındadır.

 

Kullandığımız değerli içeriklerle birlikte lavanta uçucu yağımızı da hem hoş kokusu hem de anti bakteriyel özelliği ile de formülümüze ekledik. Sonuç olarak bütünsel sağlığınıza fayda sağlayan, ter kokusu olmadan Provence tarlalarında yürür gibi hissedeceğiniz bir ürün sunuyoruz.

İçerisinde kullandığımız hammaddeler ve ambalajlama ile hem sizin sağlığınızı hem de doğanın sağlığını önemsiyoruz. 

Sağlıklı yaşamın bütünsel olduğunu unutmayın. Gıdadan, kişisel bakımınıza kadar tüm yaşam alanınızda sağlıklı ürün tercihine dikkat edin. Sağlıkla kalın!

 

 

Son olarak siz sormadan söyleyelim, evet işe yarıyor!

 

Provence - Natural Deo’muza gelen yorumlardan birkaçına da aşağıda yer verelim dedik. Hala sağlıklı bir başlangıç yapmadıysanız, yorumlardan sonra tekrar düşünün!

 

 

“Ürünün içeriği beni çok heyecanlandırmıştı, çok uzun zamandır doğal deo kullanıyorum ama ilk defa koku önleyici aktiflerin bu denli birarada kullanıldığı bir formülasyona rastladım. İndirimde görünce aldım. Çok başarılı bir deo. Teri engellemeden (zaten engellemesin, terlememiz gerekiyor doğal) kokuyu müthiş kesiyor. Çok da güzel kokuyor. Emeklere sağlık!”

 

 

"Her zaman kullanıyorum. Koltuk altında iz bırakmıyor, kokusu da gayet hafif. Zaten doğallık deyince herbushy'nin diğer tüm ürünlerinden de çok memnunum. Tavsiye ederim."

 

Etiketler: deodorant, ter kokusu, terleme
Ağustos 14, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR